Заповядайте на „Любов, щастие и милиони“ днес от 19:00 часа

 

Рядко се събират толкова силни и утвърдени актьори на едно място – Чочо Попйорданов, Албена Колева, Валентин Танев, Малин Кръстев. Днес ( 16. 09. ) от 19:00 на Голяма сцена на Драматичен театър Пловдив ще бъдете свидетели на актьорската игра на учениците от класа на проф. Азарян. Заповядайте на „Любов, щастие и милиони“ , за да се насладите на една колкото различна, толкова и обществено адекватна трагикомедия.

За Валентин Танев това ще бъде режисиьорски и продуцентски дебют в театъра. „Причината да стигна до този текст е Албена Колева. В тази пиеса има мирис на 60-те години. Когато я прочетох, ревих, че това ще е моят избор за дебют. А за ролите в представлението поканих своите най- близки хора, защото театър се прави с приятел. „

 


В „Любов, щастие и милиони“ ще говорим за мечтите, за тези – уж простички, лесно осъществими, но в същност трудно постижими. Всеки иска да бъде щастлив, да бъде свободен. Тук ще станем свидетели на лъжовната сила на парите. Ще намерим отговор на въпроса – парите щастие ли дават и решават ли нашите проблеми?

Един от главните актьори в пиесата – Чочо Попйорданов, дава ясна представа за вътрешната „структура“: „Това е една комедия на ситуациите. Ние сме патрньори, приятели. На репетиции, на спектакъла, навсякъде ние се забавляваме.“

И може би най-важното – като странични наблюдатели на развитието на човешките съдби преди и след, вие ще  можете да си отговорите на един въпрос, а именно: От кой тип хора сте – за вас щастието се постига със собствени усилия и възможности или просто ще стоите и ще чакате то да дойде отвън, без да се потрудите за него?

 

 

mediacafe.bg – Роси Костадинова

За автора