Culture Beat Flash Fest 2021 с флашмоб в Пловдив

Танцови клубове от Пловдивски културен институт зареждат с настроение Главната улица на 29 май на три локации.

С Флашмоб на световното парче „Йерусалема“ треньори и последователи на Пловдивски културен институт ще сложат старт на събитието от Римски стадион точно в 18 часа.

След дългия  период на дистанция и социална изолация „Да танцуваме в един ритъм, в един танц, в едно сърце!“ – приканват организаторите на събитието – Postalov Group с ръководител Марио Посталов, The Center – Plovdiv с ръководител Калина Гаева, Dance Home  с ръководители Светломир Ангелов и Анна Апостолова, Балет Електра Джуниър с ръководител Маргарита Веселинова, Зумба инструкторите Пепи Костадинова и Дияна Чолакова.

Шествието ще премине през стълбите на Каменица и ще завърши пред Централна поща, където участниците ще представят атрактивни хореографии – микс от различни танцови стилове. Истинска експлозия от настроение и движение са готови да подарят на пловдивчани и гости организаторите на събитието.

В центъра на Флаш-феста пловдивчани ще видят най-голямото вдъхновение – децата. „Вярваме, че танците са прекрасен начин да мотивираме подрастващите да избират активен и социален начин на живот, вместо да прекарват времето си пред компютъра или телефона. И с техните сценични успехи са най-голямата награда за тях и родителите. Нека им даваме нашата подкрепа!“, споделя Марияна Стракова – директор на ПКИ.

За автора

Вашият коментар