“Една голяма, седем малки” на Театър “Хенд” отново на пловдивска сцена

“Една голяма, седем малки” е най-новото заглавие в репертоара на театър “Хенд”. Премиерата в Пловдив се състоя на 17 ноември, а още на следващия ден хитовата комедия тръгна на турне в България. Младата трупа на “Хенд” ще зарадва публиката в градовете Бургас, Троян, Габрово, Хасково и София. И този път режисьорът Иво Игнатов-Кени остава верен на стила си, като създава една абсурдна и силно провокативна комедия.

Следващата възможност за пловдивчани да видят спектакъла е на 22 декември от 19.30 часа в театър Хенд на бул. “Руски” 18 (в двора на частно училище „Дружба“).

Осем млади актьора, завършили класа на Теди Москов съставят бойните редици на “Хенд” и влизат в битка за сърцата на публиката. Разказват как бунтът на един актьор превръща “Снежанка и седемте джуджета” във военна приказка. Всичко в това представление е неочаквано и различно. Стилът, актьорската игра, костюмите, сюжетът. Една комедия за безсмислието на войната, създадена с много любов от екип талантливи съмишленици.

Проектът е осъществен с подкрепата на НФ “Култура” по програма „Творчески инициативи 21”. Турнето се осъществява с подкрепата на Министерство на културата.

За автора

Вашият коментар