„Италианска звездна нощ под небето на Пловдив“

Една незабравима „Италианска звездна нощ под небето на Пловдив“ очаква пловдивската публика на 30 юли 2022г.,  от 21.00 часа на древната сцена на Античния театър. В концерта, който ще стопли сърцата и душите на всички любители на италианската мелодична песен ще участват звездите Бобби Соло – известен италиански певец, музикант и филмов актьор и Едуардо Вианелло – певец, композитор и актьор, считан за един от най-популярните италиански певци от 60-те години. Ще има и български участник – обичаното  „Трио Сопрано“ от Пловдив. Оперните дами винаги представят едно незабравимо шоу, съчетаващо красотата на най-популярните класически арии, романтиката на евъргрийните, вечните руски романси, италиански канцонети, както и незабравими български песни.

Водещ на звездната вечер е поп певецът Рафи Бохосян, чийто корени също са свързани с Пловдив. Програмата ще включва и дефиле с прически, изработени от водещи италиански стилисти. А защо точно прически? Защото концертът е подарък за пловдивчани от Давиде Кристиано.

Входът е с безплатни покани, които можете да получите от елитните салони в страната от мрежата на DAVID Professional, както и определено количество (до изчерпване), единствено от Билетната каса пред община Пловдив. Безплатните покани са налични от днес!

Давиде Кристиано живее и работи от 30 години в Пловдив. Заради тази годишнина е решил да направи подарък на своите съграждани. Тук открива бъдещата си съпруга, която е от арменски произход – Арлин Каспарян. Заедно създават семейство и вече 25 години развиват успешен бизнес в града под тепетата. DAVID Professional e oфициален дистрибутор на италиански професионални продукти за коса, вносител е на  висококачествено оборудване и обзавеждане, продукти и аксесоари за фризьорски и козметични салони и много други. Фирмата предлага разнообразие от професионални обучения и семинари.

Създател  съм на традиционния за града Италиански фестивал на красотата и прическата, който се провежда ежегодно в града ни в Международен Панаир Пловдив.  Член съм, от самото създаване, и представител на италианската общност в Консултативния съвет на фондация „ЗАЕДНО“. Съвместно с останалите етнически общности – руснаци, евреи, арменци, турци и българи до момента сме реализирали многобройни културни и кулинарни събития и социални инициативи в подкрепа на уязвими групи. Като знак на благодарност към Пловдив, този уникален античен град, в който се чувствам като у дома си, както и по повод 30-та годишнина от пристигането ми в гр. Пловдив, правя концерт – подарък за гражданите и гостите на нашия античен град, с който да отбележа тази важна за мен годишнина, а и за да създам празнично настроение след 2-годишните трудности, които всички изживяхме в резултат на световната пандемия“, сподели Давиде Кристиано.

Концертът „Италианска звездна нощ под небето на Пловдив“ се провежда с подкрепата на Община Пловдив и любезното домакинство на ОИ „Старинен Пловдив“. Вратите на Античния театър ще бъдат отворени в 20.30 часа

Вашият коментар