Алексей Кожухаров и Троян Гогов в „Хазарт“

Постановката „Хазарт” ще зарадва пловдивската публика на 7-ми септември. На сцената на Лятно кино Орфей ще се качат Алексей Кожухаров, познат, като сценарист на тв-предаването „Пълна лудница“, и актьорът Троян Гогов. Началният час на представлението е 20:30 часа.

„Хазарт“ е от Алфонсо Вайехо по пиесата „Подземни чайки“. Тук освен като актьор Троян Гогов се изявява и като режисьор. Всъщност "Подземни чайки", е била дипломната работа на Троян при завършването му на НАТФИЗ.

Двама приятели от детството се срещат в порутена къща срещу гробище. Марио е цигулар със счупена ръка, а Нино – човек на живота, който отново е стигнал дъното. Нино е измислил „перфектен план”, но му е нужен съучастник – Марио. Трябва „само” да изровят труп, който много прилича на Нино, да го преоблекат, да му сложат часовник с инициалите на Нино, да го качат в кола, която да бутнат в пропаст, и мъртвият отново да умре, но този път като Нино Карпио.

 За своята „смърт” Нино ще получи застрахователна полица в размер на 80 милиона долара, половината от които обещава на своя приятел Марио. Могат ли 80 милиона долара да помогнат на едно овехтяло приятелство? Ще успеят ли Нино и Марио да се отърсят от натрупаната по крилата кал и отново да полетят? Отговорите на тези въпроси ще даде постановката „Хазарт“.

За автора

Вашият коментар