Българско кино на филмовите нощи

За тези от вас, които не са имали възможност да посетят първия ден на шестнайсетото издание на Филмови нощи във Филипополис, тази вечер (15.07.2014) ще имат възможност още веднъж да се насладят на българската драматично приключенска комедия „Живи легенди“. Прожекцията е от 23:30 часа в лятно кино „Орфей“.

Сюжетът разказва за Павел, който работи на висок пост в елитна банка, а след инцидент изпада в кома. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал, а хората, които чувства като най-близки в момента са бившите му съученици. Павел решава да се върне в родния си град, за да ги открие. Всички обаче са поели в различни посоки и съвсем не са същите. Той обаче решава да ги върне към тийнейджърските им години като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин.

В ролите ще видите: Стефан Щерев, Яна Маринова, Георги Кадурин, Любомир Ковачев, Орлин Павлов, Микеле Плачидо, Саня Борисова, Димо Алексиев, Стефан А. Щерев, Анна Мария Гюзелева, Калоян Митев.

Ранната прожекция ни предлага драматичния трилър на режисьора Владислав Радев „Шестият ден“. Филмът разказва историята на Крис и Силвия, които се срещат случайно в малък планински град. Тя е дъщеря на крупен бизнесмен, той – обикновен младеж от провинциално градче. Любовта им пламва бързо и неусетно. Провокиран от силното чувство, Крис решава да се премести при любимата си в големия град.

Злощастна случайност, свързана с тъмното минало на бащата на Силвия, ще изправи любовта на двамата герои пред тежко изпитание, което ще промени живота им завинаги.

В ролите ще видите Богдан Казанджиев, Калин Врачански, Ивайло Драгиев, Милена Николова – Миленита, Анжела Недялкова, Костадинка Аратлъкова, Ивайло Димитров.

Билети на цени 4-5 лева. Онлайн резервации и продажби на билети в Boxoffice.bg

Вашият коментар