Диляна Попова с участие в балета Оркестър без име

Чаровната актриса и модел Диляна Попова е възобновила любимите си занимания по балет

Пред Гала в „На кафе“ красивата брюнетка призна, че поводът да се върне към голямата си детска страст е ролята й в най-големия мюзикъл, правен някога у нас – ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ.

В спектакъла, който е с две нови дати – 23 октомври в София и 25 октомври в Пловдив, Попова влиза в образа на стеснителната телефонистка от крайморското градче, която попада в плен на чара на един от емблематичните музиканти на групата – Филип. 

„Обожавам класическия балет. Като 5-годишна ходих цяла година. Имах учителка, която обаче замина за Италия и се наложи да прекъсна“ 

Споделя харизматичният модел.

„И сега благодарение на мюзикъла Оркестър без име отново се запалих да ходя на балет. Там се запознах и с Петя Колева – изключителна класическа балерина, която има същото име като моята предишна учителка и бях толкова вдъхновена“ 

Признава с усмивка Диляна.  

В ярко комедийния спектакъл тя успешно си партнира с друго прочуто име от родната сцена – Станимир Гъмов. Двамата пресъздават горещата любовна сцена от знаменитата филмова класика, в която образът на Гъмов – Филип, заспива преди да се е случило, каквото и да било. 
 
Компания на Гъмов и Диляна Попова в притегателно-вълнуващия и високотехнологичен мюзикъл им правят едни от най-големите имена на родната сцена: Мария Илиева (Ваня), Николай Урумов (Другаря Миташки), Румен Угрински (Гошето), Стефан Щерев (Велко) и със специалното участие на великия Георги Мамалев и Катерина Евро.

ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ`2018:
Датите за ярко-комедийната и притегателно-вълнуващата история за Другарката певица Рени и компания са:
–    София – 23 октомври, зала Арена Армеец. Начало 20:30 часа. 
–    Пловдив – 25 октомври, зала „Колодрум“. Начало 20:00 часа.
 

Билетите и за двете дати вече са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. 

 

За автора

Вашият коментар