Джони Деп и Уди Алън на лятно кино Орфей

Лятното кино удоволствие продължава, а програмата на „Филмови нощи във Филипополис“ не спира да предлага на вашето внимание все по-интересни и вълнуващи заглавия.

От 21:10 часа тази вечер ще можете да гледате неповторимия Джони Деп, да прави компания на „Самотният рейнджър“. Още една вълнуваща история от продуцентa на Карибски пирати и Лоши момчета – Джери Брукхаймър.

С динамично действие и остроумно поднесен хумор „Самотният рейнджър“ е лудешка надпревара с влака-беглец, поредица от изненадващи прояви на героизъм и комични сблъсъци, в които са въвлечени два необичайни и противоположни персонажа, събрани от съдбата, за да обединят сили в борбата с алчността и разврата.

От 23:30 Уди Алън ще се впусне в калейдоскоп от човешки съдби във филма „На Рим с любов“.

Na_Rim_s_lubov_poster

 

Възрастна американска двойка лети за Рим, за да се срещне с годеника на дъщеря си, но невротичният баща на момичето – диригент по професия, не харесва младежа. Антонио, италианец от провинцията, пристига в Рим със съпругата си, като се надява да впечатли роднините си, но се оказва в компанията на проститутка, която иска да изпълни всяко негово желание. Междувременно животът на местен мъж се обърква, когато тълпа хора го взима за филмова звезда. А един архитект на средна възраст преживява най-романтичното приключение в живота си, докато е на почивка във вечния град.

Цените днес са 5 и 4 лв.

За автора

Вашият коментар