Интересните филми продължават

Новата програма на Филмови нощи във Филипополис, продължава да предлага на почитателите на седмото изкуство изключително интересни и забавни заглавия, като „БСП – Бесни Страшни Пенсии 2” с Катрин Зита-Джоунс, Антъни Хопкинс, Джон Малкович, Брус Уилис; „Невъзможното” с Юън Макгрегър и Наоми Уотс; „Колибри”; „Джанго без окови”; „Купонджийки”  и много други.

От 21.10 часа тази вечер е прожекцията на на „Зрителна измама”. Филмът  с Морган Фрийман и Уди Харелсън се фокусира върху опитите на ФБР да арестува членовете на международната магьосническа трупа Four Horsemen, заподозрени за няколко виртуозни банкови обири в Калифорния. Това, което затруднява разследването е, че илюзионистите успяват да извършат дръзките си обири докато текат представленията им пред нищо неподозираща публика

Stajanti

От 23.30ч комедийните звезди Винс Вон и Оуен Уилсън са в ролите на двама стари приятели, които са внезапно уволнени от своите началници. Убедени, че не са подходили по правилния начин към кариерите си те решават да дадат нов старт и започват да стажуват в голяма фирма за компютърни технологии, въпреки че не знаят нищо за модерните технологични изобретения и нововъведения. Нищо обаче не може да откаже двамата мъже от намерението им да получат така желаната и добре заплатена работа в компанията.

Пълната програма можете да видите тук!

 

За автора

Вашият коментар