Иво Сиромахов представя новата си постановка „БГ Криминале“ в Пловдив

Режисьорът Борис Панкин – „Правим това криминале в подкрепа на хората. Единственият начин да облекчим ежедневието им, е да ги накараме да се усмихнат!”

Това е нов жанр за българският театър, под режисурата на Борис Панкин, познат със своите успешни режисьорски проекти – “Коса”, “Ах, този джаз!”, “Оркестър без име”, “Сако от велур", “Човекът от Ла Манча”, “Операция” и други. 

Артистите от Благоевградския театър ще представят за първи път в града под тепетата най-новата си продукция "БГ Криминале" по постановка на Иво Сиромахов. В рамките на 90 минути зрителите ще могат да се насладят на един театрален сериал с 5 различни епизода в себе си, като в тях се появят пластичен хирург, секретарка от президентството, брат – близнак на сериен убиец и още много други интересни образи.

 

Мариан Бачев и Георги Стайков влизат в образите на частния детектив Вили Велинов и амбициозния криминален журналист Павел. Сцената се превръща в пиано бар с много музика, златни български шлагери, фатални жени, секси мъже – коктейл от емоции, поразяващо смешен коктейл от емоции. Оттук започват или свършват всички престъпления в града. Това е и офисът на частния детектив Вили Велинов и амбициозния криминален журналист Павел. Водени от мечтата си за световна слава, двамата се заемат с всички разследвания на престъпления и мистерии.

"БГ Криминале" – комедия от Иво Сиромахов
Режицьор: Борис Панкин

Участват: Мариан Бачев, Георги Стайков, Нина Болгар, Мартина Апостолова, Теодор Куков, Лъчезар Кацарски, Александър Митев, Милена Копралева, Божана Косева, Николай Бързаков;

  • Времетраене: 90 минути
  • Дата: 1-ви май /петък/ 
  • Сцена: Дом на културата "Борис Христов"
  • Начало: 19:00 часа
  • Цена на билет: 14лв; 16лв; 18лв; 20лв;
  • Телефони за резервация: 0888673600 и 0894611188

Вашият коментар