Калин Врачански покани пловдивчани на любима своя комедия (ВИДЕО)

Калин Врачански е от онова сравнително скромно ново поколение български актьори, които притежават невероятна харизматичност на сцената и извън нея. На повечето българи той е познат от ТВ продукцията "Стъклен дом" с героя на Камен. 

Със сигурност обаче играта му пред публика е доста по-пленяваща и заинтригуваща. Той е част от звездния екип на театър "Мелпомена" заедно с Асен Блатечки, Силвия Лулчева, Елена Петрова, Мира Бояджиева и Ирена Тодорова. А постановката "Когато котката я няма" е един от режисьорските върхове до този момент на Асен Блатчеки. 

Срещнахме се с Калин в Драматичен театър Пловдив 20 дни преди представянето на 'Котката", както сами я наричат от Мелпомена, която ще се играе на Летен театър – Пловдив. Той признава, че това е една от най-любимите му пиеси и страшно много се забавлява, както на репетиции, така и на сцена. 

"Няма как да е иначе, когато работиш с Асен Блатечки. Тогава всичко с него се превръща е удоволствие. Много добре се познаваме и с Елена Петрова, с която си партнирахме добре в Стъклен дом и смятам. че си пасваме перфектно", започва разговорът ни със звездата от сериала. 

"Асен Блатчеки има огромното желание да ме разсмива на сцената. Не знам защо го прави всеки път, но а аз не държа на това, даже гледам да избягам от ситуацията, защото не е много професионално. Но с него няма как да сдържиш емоцията си. Радващото е, че публиката разбира това и започва едно откровено разсмиване на сцената. Всичко това дава един тласък на представлението и с напредването на постановката смехът става по-дълъг и лавинообразен", откровен е Калин Врачански.  

Вижте цялото интревю с Калин Врачански:

За постановката "Когато котката я няма"

Това е е ситуационна комедия, която надниква в спалнята на две съпружески двойки – в едната се прави много секс, а в другата той липсва. Действието се развива в най-цветните и луди години на миналия век.

В едното семейство ролите на мъжа и жената са разменени, а в другото – преувеличени. Това, което ги свързва е, че всеки крие истинските мотиви на поведението си. Появяват се и две млади дами, които преобръщат живота на всички.

  • Дата: 5-ти юли
  • Място: Летен театър "Бунарджик"
  • Час: 20:30 часа
  • Билети: 12, 14, 16 и 20 лева на касата пред Общината

Повече за самата постановка можете да научите от Светлин Стоилов ТУК

Чуйте какво каза и самата Елена Петрова за "Когато котката я няма" ТУК 

Вашият коментар