Хитовата постановка „Етажна гроздова“ гостува под тепетата (ВИДЕО)

Направилата фурор на софийската сцена постановка на театър "Мелпомена" с премиера в Пловдив през октомври

Билетите за комедията бяха продадени само един час след обявяването на събитието от "Театри Пловдив"

Любимите съседи от сериала „Етажна собственост” се качват на театрална сцена, за да се завихрят в една безкрайно комична, щура и мечтателна история, която любопитно наднича право в дълбините на българската душа. Четирима приятели, подгонени от жените си, една голяма, заплашителна тайна – скрита в казан с ракия, плюс вълшебно пътешествие в родната история назад… Няма съмнение – само Джамбазов и компания могат да ни разсмеят така.

Запасите на военния Джамбазов от домашна гроздова са на привършване и мъжете в блока са изправени пред угрозата  – „зима без ракия”. Силно притеснени, те кроят планове да си сварят тайно домашен алкохол, което е строго забранено. Мястото на свещенодействието е повече от странно! Домоуправителят Величко, Джамбазов, Пешо и Кирчо се надяват да останат незабелязани, но точно там започват трагикомичните им перипетии! Ако ги хванат – грози ги арест, но по лошото е, че по петите им са техните отчаяни съпруги! Вбесените Гери и Нушка са готови на всичко, за да провалят тайния план на изчезналите си мъже. Събитията се преобръщат, когато четиримата приятели внезапно откриват изумителна находка. Тя е научно откритие, което ще им позволи да се върнат в българската история назад точно на датата 10ти ноември 1989 г.одина. 

Така съседите ще имат безценния шанс лично да променят събитията и да пренапишат българската история, както си пожелаят… Ще променят ли съседите историята или ще влязат право в затвора?

 ЕТАЖНА ГРОЗДОВА

  • Комедия от Иван Ангелов
  • Постановка: Тодор Николов
  • Сценография: Димитър Димитров
  • Участват: Антон Радичев, Явор Гигов, Милена Маркова, Невена Бозукова, Евгени Будинов, Стефан Иванов и Веселин Цанев
  • Костюми: Антоанета Костова
  • Музика: Дани Милев
  • ВРЕМЕТРАЕНЕ: 100 мин.

Цена на билет: 12лв; 14лв; 16лв; 18лв; 20лв;
Телефони за резервация: 0888673600

Още за постановките на театрална формация "Мелпомена" може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар