Кийра Найтли и Морган Фрийман на лятно кино Орфей

Невероятната любовна история по едноименния роман на Толстой "Анна Каренина" ще се завърти тази вечер от 21:10 на лятно кино „Орфей“.

В главната роля е номинираната за „Оскар“ Кийра Найтли, която снима за трети път с режисьора Джо Райт. Предизвикателната нова версия на най-великата любовна история е адаптирана от носителя на награда "Оскар" Том Стопард („Влюбеният Шекспир“). Историята е вълнуващо свидетелство за силата на любовта, която завладява човешкото сърце. Докато Анна се опитва да открие истината за щастието и брака, светът около нея неумолимо се променя.

zritelna_izmama_3

Късната прожекция от 23:30 часа ще ви въведе в свят, в който започвате да се питате дали можете да вярвате на очите си. "Зрителна измама" с участието на Морган Фрийман и Уди Харелсън, се фокусира върху опитите на ФБР да арестува членовете на международната магьосническа трупа Four Horsemen, заподозрени за няколко виртуозни банкови обири в Калифорния. Това, което затруднява разследването е, че илюзионистите успяват да извършат дръзките си обири докато текат представленията им пред нищо неподозираща публика. За да постигне желаните резултати, разследващият екип на ФБР привлича пенсиониран илюзионист, който е наясно с всички тайни на престъпниците от Four Horsemen.

 

За автора

Вашият коментар