Киномания в Пловдив се открива днес с филма „Засукан свят“ на Мариус

“Засукан свят” на Мариус Куркински открива днес 14-тото издание на Киномания в Пловдив 
 
Специален гост ще бъде актьорът Валентин Гошев
 
Днес за 14-ти път в града под тепетата започва специалното издание на Киномания в Пловдив. Начало на кинопанорамата в 18:30 часа ще постави филмът на Мариус Куркински “Засукан свят”. Освен като режисьор, гениалният актьор и сам участва в продукцията си където дели екранно време с други големи имена – Камен Донев, Ана Пападопулу, Виктория Колева, Димитър Рачков
 
Специално за откриването в Пловдив пристига и актьорът Валентин Гошев, а водещ ще бъде популярният радио журналист Драго Симеонов.
 
Поради големия интерес утре 16.11 /събота/ от 16.30 часа ще има извънредна прожекция на филма.
 
„Всеки си има по една орисница, моите трябва да са били две! Цял живот едната рови да ме закопава, другата ме възкресява… Цял живот! Отпреди още да съм се родил.”
 
 
Заченат извънбрачно в общество, което не приема това, Милю идва на този свят, въпреки всички. Постоянно на ръба на живота и смъртта, на любовта и омразата, на отмъщението и прошката. Милю – антигероят. Милю – малкият човек. Куцият Милю.
 
В целия си живот се бори със засукания свят, в който живее, и накрая в миг на просветление осъзнава –
 
„Не може то тъй, приискало му се на някого да мре. Път трябвало да се измине! Вяра да се трупа! Живот да се изживее!”
 
Билети на касата на касата на LUCKY Дом на киното (Понеделник – Петък: 16 – 21 часа, Събота – Неделя: 10:30 – 21 часа) и онлайн на boxoffice.bg. 
 
Цена на билетите: 8лв; студенти, ученици и пенсионер – 6лв. Карта за 5 прожекции: 35лв. Цена на билетите за детските филми: 5/7лв. 
 
 
Програмата на Киномания може да видите ТУК

Вашият коментар