Кирстен Стюърд все пак ще се снима в „Снежанка и ловецът 2“

Участието на познатата ни от филмовата лента „Здрач“ Кристен Стюард вече около половин година е на гребена на слуховете, ще участва ли или не във втората част на приключенския филм “Снежанка и ловецът”. Още преди появата на първата част от компанията Юнивърсъл Пикчърс обявиха, че Стюарт ще се завърне отново като Снежанка.

Случи се оабаче така, че младата актриса имаше афера с женения режисьор Рупърт Сандърс, на което продуцентите реагираха незабавно и поради опасенията, че тези разкрития ще повлияят негативно на “Снежанка и ловецът 2” те съобщиха, че Стюарт най-вероятно няма да участва във филма.

В продължение на няколко месеца се смяташе, че единствено Крис Хемсуърт ще се завърне за втората част, но в края на миналата година от Юнивърсъл Пикчърс оповестиха, че са променили първоначалното си решение за сетен път и отново излязоха с официална информация, че Кирстен  все пак ще изиграе за втори път главната роля в лентата.

Паралелно с това се разбра, че Рупърт Сандърс няма да бъде режисьор на филма. Търсенето на нов режисьор започна веднага, но въпреки готовността на актьорите да изиграят отново ролите си от оригинала, не се знаеше кога точно ще започне работата по продължението.

Изглежда, че от Юнивърсъл Пикчърс имат желание “Снежанка и ловецът 2” да тръгне по кината възможно най-скоро тъй като буквално преди часове президентът на компанията Адам Фогелсън лично заяви, че подготвителната работа по лентата вече е започнала.

До няколко седмици трябва да стане ясно кой ще заеме мястото на  Рупърт Сандърс. Очаква се , че за разлика от оригинала “Снежанка и ловецът 2” ще бъде заснет в триизмерен формат. За момента Кристен Стюарт и Крис Хемсуърт са единствените актьори, чиито имена се свързват с продукцията.

Първоначално Дейвид Кеп подготвяше сценария на втората част, но преди няколко седмици се е оттеглил от проекта. Все още не се знае дали за снимките ще бъде използван неговия сценарий или продуцентите вече са наели нов сценарист.

Ако не се появат нови, неочаквани проблеми, то  снимките на “Снежанка и ловецът 2” ще стартират до края на тази година.

kristen-stewart-snow-whit-008

За автора

Вашият коментар