Когато порасна ще стана кенгуру на лятно кино Орфей

Комедиите „Когато порасна, ще стана кенгуру“ от 23:30 и „Живи легенди“ в 21:10 ще забавляват зрителите на Филмови нощи във Филипополис.

„Когато порасна, ще стана кенгуру“ е един от най-любимите филми на фестивалната публика в Пловдив отново е на екран и е в синхрон с футболното първенство! Сръбската комедия разказва три паралелни истории в днешен Белград. Свалки, футболни страсти, НЛО и абсурдни разговори на покрива – героите на Андрич пият, псуват, пушат трева и живеят ден за ден като в текст на Ицо Хазарта. Всеки се опитва по свой начин да промени това положение – едни използват любовта, други се надяват да ударят джакпота в букмейкърския пункт, трети разчитат на извънземните. Незабравима реплика: “Най-много печеля, когато не правя нищо: нямам приходи, но и разходи нямам”.

В 21:10 публиката отново ще се наслади на българската комедия „Живи легенди“. Павел, който работи на висок пост в елитна банка, изпада в кома след инцидент. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал, а хората, които чувства като най-близки в момента са бившите му съученици. Павел решава да се върне в родния си град, за да ги открие. Всички обаче са поели в различни посоки и съвсем не са същите.  Той обаче решава да ги върне към тийнейджърските им години като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин.

Билети съответно по 3 и 5-4 лева. Онлайн резервации и продажби на билети в Boxoffice.bg

При дъжд билетите важат за останалите филми от програмата.

Вашият коментар