Koмедията „Стая 133“ премиерно в Лятното кино

Руслан Мъйнов върти тайно любов в кутсузлийската „Стая 1313” 

Шеметният Руслан Мъйнов е похотлив министър в премиерната комедия „Стая 1313” от Рей Куни. Постановката на Бургаския театър ще се играе на 8 юни в лятно кино „Орфей” от 21 часа. Режисьор е Богдан Петканин, чийто дело са едни от най-смешните представления: „Горката Франция”, „Спанак с картофи”, „Досадникът” и „Кастинг за мъже”.

„Откачена фамилия”, „Межди два стола” и „Безумна нощ” са само малка част от комедиите на английския автор Рей Куни. В „Стая 1313” сюжетът се завърта около министър, който има тайна афера със своята сектетарка ( в ролята Анелия Луцинова от „Комиците”). Влюбената двойка се среща във „фатална” хотелска стая, в която ненадейно се натъкват на труп… а това е само началото от неочаквани обрати.

Останалите роли в комедията са поверени наТони Минасян, Асен Лозанов,  Аглика Бояджиева, Димитър Мартинов, Зорница Константинова, Николай Стоименов, Стоян Памуков.  Билетите за „Стая 1313” във Варна и Бургас са изкупени с месец напред, а постановката в Пловдив ще се играе за първи път в панорама на комедиите „Завеса под звездите”.

Билети за „Стая 1313” се продават в Билетен център пред Общината. При дъжд постановката ще се играе в Концертна зала.

Вашият коментар