LEGO MOVIE

Една от най-касовите анимации предстои да бъде представена на широкия екран през 2014г. Догодина „Лего Вселената” (LEGO Movie) за пръв път ще се сблъска с нашата. От създателите на „Облачно с кюфтета” и „Хотел Трансилвания”, аниматорите от Sony Pictures представят една нова уникална и изпълнена с комични моменти анимация!

 “LEGO Movie” се очаква да излезне по кината в чужбина на 7 февруари 2014 година и стискаме палци да стигне и до нас. Очакванията за тази анимация са доста големи, най-вече заради времето, което е било необходимо за правенето на продукцията. Проекта е стартиран през 2008 година, което прави общо 6 години за направата на „LEGO Movie”. Но не може и да се очаква друго, след като говорим за трудоемкия процес на Stop-Motion, а филмът е изцяло такъв вид, примесен с дигитални ефекти.

Самата история на „LEGO Movie” се върти около лего играчката Емет, който бива объркан за „Великия Строител”, т.е. единствения, който може да спаси Лего Вселената. От там анимацията поеме към приключения, изпълнени със смях и забавление. Главните герои ще се сблъскат със злодея Лорд Бусинес – озвучаван от не кой да е, а от Уил Феръл, който ще заплаши да унищожи Вселената, Бог знае как.

Във филма също ще участват гласовете на Лиам Нийсън, Ник Оферман, Алисън Брай и Морган Фрийман. В „LEGO Movie” ще присъстват много комиксови персонажи като Batman, Wonder Woman, Superman и много други.

За автора

Вашият коментар