Леонардо ДиКаприо може да играе Стив Джобс в предстоящ биографичен филм

Режисьорът и водещият актьор в биографичния филм на Аарон Соркин за Стив Джобс, все още са само догадки. Още един чифт от звездни имена скоро започнаха да се спрягат за ролите – Леонардо ДиКаприо и режисьорът на „Бедняка милионер“ Дани Бойл. Филмовото студио в момента води преговори с Бойл, който предвижи възможността ДиКаприо да участва като Джобс. Режисьорът на „Социалната мрежа“ Дейвид Финчър преди това е бил уговарян заедно с Крисчън Бейл в главната роля, но е бил заменен от студиото, защото е изискал твърде висок хонорар.

Комбинацията от Бойл и ДиКаприо също така би могла да привлече много по-широка аудитория, отколкото сдвояването на Финчър и Бейл, въпреки историята която имат Бойл и Леонардо – „Плажът“ беше широко критикуван, но няма причина да се смята, че ще се случи отново. Бойл е аплодиран за филми като „Трейнспотинг“, „28 дни по-късно“, „127 часа“.

Но нека да не забравяме, че това все още е твърде колеблива информация, за да започваме да градим очакванията си към бъдещия биографичен филм за Джобс.

За автора

Вашият коментар