Летните кинопрожекции в Орфей продължават и през август

Организаторите на „Филмови нощи във Филипополис” ще радват още седмица феновете на родните филми поради огромния интерес към екранните сюжети с Асен Блатечки, Иван Бърнев, Явор Бахаров, Миленита, Васил Михайлов и др. Това съобщи специално за mediacafe.bg Боби Лалев. Той спомена още, че интересът към българското кино е надминало очакванията му, а филма "Дървото на живота" е било всички рекорди. Въпрeки, че филми като

„Лора от сутрин до вечер” вече не са нови за родния ни киноман, кино Орфей се е пълнил на няколко пъти и това няма как да не ни радва, сподели още г-н Лалев.

Едно от преимуществата на лятната кинопанорама са евтините цени на билетите (5 и 4 лева), а друго предимство е и свободата да гледаш кино на открито на един от хълмовете в Пловдив. Не само, че можеш да си пиеш бира на спокойствие, но самите организатори не те задължават с нищо друго. Какво по-хубаво от това!
 
В петък (29.07) от 21 часа Христо Шопов и Койна Русева се лутат забавен коктейл от нелепи онлайн свалки, изневери и повторно откриване на истинската любов. В няколко паралелно развиващи се истории, LOVE.NET ни среща с желанията и чувствата на един пробивен журналист, палава художничка, отчужден от жена си хирург и отчаяната му съпруга, самотна майка и обърканата й дъщеря, млада фенка на класическия рок и поостарял рок гуру, които се оказват вплетени и променени от великата интернет мрежа.
 
През последния уикенд на юли певицата Миленита ще хвърля тайнствени зарове в „Лора от сутрин до вечер”, а Ивайло Христов ще разкаже в „Стъпки в пясъка” за перипетиите на младеж, който се завръща от чужбина в търсене на любовта от детството си.

За автора

Вашият коментар