Любими филми – „Живи легенди“ и „На Рим с любов“ довечера на Филмовите нощи

Два от любимите филми на пловдивската публика, които не бива да пропускате, ще може да гледате тази вечер в лятно кино „Орфей“, част от Филмови нощи Филипополис. Българският „Живи легенди“ на Ники Илиев, в който пловдивчани бързо се влюбиха, ще се завърти в ранната прожекция. Късният филм е новият, изпълнен със смях и романтика, филм на Уди Алън – „На Рим с любов“. Двата филма са от специалната селекция за 22 юли – „Пожелахте да видите“.

Лентата на Ники Илиев, която преди броени дни спечели престижно отличие и в Ню Йорк, е най-посещавания филм в лятно кино „Орфей” това лято. Историята е свежа и ни връща към лудите тийн-години. Павел е тридесет и няколко годишен мъж, работещ на висок пост в елитна банка. Един ден претърпява инцидент и изпада в кома. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал. Следователно хората, които той чувства като най-близки в момента са бившите му съученици. На чаровния Орлин Павлов, който записа и песен към филма,  партнират звездата от италианското кино Микеле Плачидо, Яна Маринова, Любомир Ковачев, Димо Алексиев, Георги Кадурин, Ники Илиев и съпругата му Саня Борисова.

Второто заглавие в деня на зрителя – 22 юли, е „На Рим с любов” на Уди Алън. Магията на вечния град вече втора година зарежда с романтика публиката и филмът отдавна си е спечелил мястото на истински фаворит. В романтичната комедия участват Уди Алън, Алек Болдуин, Роберто Бенини, Пенелопе Крус, Джуди Дейвис, Джулиано Джема.

Билети за панорамата „Филмови нощи във Филипополис ще се продават на касата на кино „Орфей” от 19:30 часа. Цените за тези заглавия са съответно 5 лв и 3 лв.

Онлайн резервации и продажба на билети на BOXOFFICE.BG в категорията кино.

При дъжд билетите важат за останалите ФИЛМОВИ НОЩИ!

Вашият коментар