Любимите съседи от сериала „Етажна собственост” пристигат в Пловдив

Пиесата „Етажна гроздова” от Иван Ангелов гостува в Пловдив.Постановката на Тодор Николов ще можете да видите на 1-ви юни в летно кино „Орфей“.

Любимите съседи от сериала „Етажна собственост” се  качват на театрална сцена, за да ни завихрят в една  безкрайно комична, щура и мечтателна история, която  любопитно наднича право в дълбините на българската  душа. Четирима приятели, подгонени от жените си, една голяма, заплашителна тайна – скрита в казан с ракия,  плюс вълшебно пътешествие в родната история назад…  Няма съмнение – само Джамбазов и компания могат да ви разсмеят така.

„Етажна гроздова” разказва една много забавна, но и трогателна история за малките, големи неща в нашата родна бяла, черна или пъстра действителност. Тази история ни пита, кои сме ние българите и в кое откриваме смисъла. Бурканите, които сме затворили за зимата ли ревностно броим, или плачем на поезия? Къде е основната причина да сме толкова уплашени и отчаяни, и остана ли нещо, в което истински вярваме?

Пиесата е реализирана от продуцента Краси Ванков и продуцентска компания „Идалго Продакшънс”. Сценографията е на Димитър Димитров. В ролите на щурите съседи русенската публика ще види актьорите Антон Радичев, Невена Бозукова-Неве, Явор Гигов, Милена Маркова-Маца, Евгени Будинов, Стефан Иванов, Веселин Цанев.

Билети от кино "Орфей" може да купите:
Понеделник – петък от 11 до 14 часа и от 15:30 до 19 часа. Събота: Почивен ден
Неделя: 15:30- 19 часа

За автора

Вашият коментар