Постановката „Приятели ?“ гостува във VOID

Постановката "Приятели ?"  ще гостувя на сцената на клуб VOID на 17-ти юни oт 19:00 часа. Спектакълът е по пиесата "Саймън и Гарфънкъл", с която актрисата и драматург Здрава Каменова и режисьорът Калин Ангелов печелят Националната награда 2016 в драматургичния конкурс „Иван Радоев” – Плевен. С тяхната нова творба младият и талантлив актьор Николай Кенаров прави режисьорския си дебют. В ролите на главните герои Гарфънкъл и Саймън той включва колегите си Валери Вълчев и Константин Соколов.

„Саймън и Гарфънкъл” е сред най-популярните дуети през 60-те години на миналия век с няколко награди „Грами”. Приятелството между музикантите започва още от детството, за да ги изведе заедно на върха на славата. В аналогия с този всеизвестен факт Здрава Каменова и Калин Ангелов изследват потребността от човешка близост в съвременното общество, където всичко се оказва въпрос на поръчка. Но дали наистина може да си купиш приятел?

Билети се продават на място от 15:00 часа в деня на спекатакъла и по предварителна резервация със съобщение на страницата на Club VOID. Цените са 10 лева и 8 лева за студенти и ученици. Местата за ограничени!

Вашият коментар