Предпремиерата на победителя в София Филм Фест в Лъки тази седмица

 "Гости от миналото 3", "Жената на моя живот", "Пулсът на парите" и предпремиерата на победителя в СФФ “Жалейка” – тази седмица в Lucky Дом на киното

Френската комедия “Гости от миналото 3” е с участието на Жан Рено. Хванати в капана на коридорите на времето, Годфроa дьо Монтмирай и верният му слуга Жакуил се озовават в епоха, белязана от огромни политически и социални вълнения – тази на Френската революция… Филмът е продължение на забавните ленти "Дошли от миналото" (1993) и "Дошли от миналото 2: Коридорите на времето" (1998).

“Жената на моя живот” е копродукция на България, Македония, Ирак, Румъния. Шестгодишният Азад е сгоден за братовчедка си Виан, но войната ги разделя. 13 години по-късно той случайно я среща по пътя си към Европа и се влюбва в нея, без да я разпознава. Виан е въвлечена в смъртоносна политическа игра и не може да му разкрие своята самоличност. Азад се опитва да я спаси на всяка цена, дори и да останат разделени завинаги. Ще докаже ли любовта, че е по-силна от тероризма?

“Пулсът на парите'' e напрегнат трилър за света на крупните финансовите операции, чието действие се развива в реално време. Звездите Джордж Клуни и Джулия Робъртс са в ролите на ТВ водещ на финансово предаване Лий Гейтс и неговият продуцент Пати, които са поставени в екстремна ситуация, когато разярен инвеститор нахлува и превзема студиото, заплашвайки да го взриви. Те трябва трескаво да действат, за да разкрият мистерията, залегнала в основата на конспирацията на динамичните световни финансови пазари.

В четвъртък ще бъде показан и предпремиерно филма на Елица Петкова “Жалейка”, който е победител в Международния конкурс на София Филм Фест 2016. Очаква ви и специална среща с режисьорката и екипа. Филмът разказва историята на Лора (17), която отказва да живее и страда по задължение, но общността в малкото й родно село я принуждава да приеме ролята на жертва.

Проверете програмата на страницата на киното във Facebook – очакват ви още прожекции, които може би сте пропуснали, както и много детски филми през уикенда.

За автора

Вашият коментар