Премиера на постановката „Дядо Коледа е боклук“ в Дома на културата

Веселин Плачков играе ексцентричния Дядо Коледа в комедията, която ще разсмее пловдивчани тази неделя

“Дядо Коледа е боклук” така бомбастично е именувана новата постановка, която ще гостува на 19-ти ноември от 19 часа на сцената на Дом на културата Борис Христов.

Постановката с режисьор Емил Марков и продуцент Кирил Кирилов в комбинация със звездния екип от актьори: Албена Михова, Албена Павлова, Иван Радоев, Ненчо Илчев и Сашо Дойнов, обещава да се превърне в една от най-гледаните театрални постановки.

Хора “на ръба на нервна криза” се опитват да помагат на нещастни самотници чрез своето дружество “Отчаяние и приятелство”, което именно в Коледната нощ става убежище и място за комични и драматични срещи и неразбории на най-невероятни образи. В тази комедия всичко е толкова вихрено заплетено, смешно и тъжно едновременно, че изненадите падат като от небето и нищо не е такова, каквото изглежда. Никой няма право да съди никого.

Няма личност без грехове. Нашите герои са изтъкани от невероятни слабости, но нямат вина за това, защото са без опора в реалността. И тъкмо в това е голямата им трагедия.

Автор – Жозиан Баласко
Режисьор – Емил Марков
Участват – Албена Михова. Албена Павлова, Александър Дойнов, Веселин Плачков, Иван Радоев, Ненчо Илчев

За информация и билети: 
Билетна каса "МаскАрт" в ДК "Борис Христов" .
0895/619181 и 0894/611188

За автора

Вашият коментар