Пътуващото автокино с по-голям екран, по-евтини билети и по-удобни дати през месец май в Пловдив

След успешния старт на социалната инициатива през април Автокиното продължава в 21 града. През май месец Автокиното ще посети Варна, Добрич, Силистра, Шумен, Русе, Велико Търново, Габрово, Ловеч, Плевен, Враца, Монтана, София, Перник, Благоевград, Пловдив, Кърджали, Хасково, Стара Загора, Казанлък, Сливен и Бургас.

Екранът в Пловдив ще бъде разположен на 24-ти май, в квартал "Тракия", срещу блок 292 улица „Димитър Кодоглу“, а рамките на затвореното пространство, клиентите  ще могат да гледат филма от своя автомобил. За този лукс желаещите трябва предварително да закупят своя билет. За втората прожекция организаторите уснах групови билети в няколко категории – за семейство, влюбени и приятели. Те ще могат да се закупят предварително само онлайн от сайта www.avtokino.bg .

Нов по-голям екран с размери 9m x 5м и на височина 2.5м, по желание на публиката след първата прожекция, ще бъде поставен отново на същото място.  Този път прожекциите ще са две и ще започват съответно в 20:40ч и 22:00ч.

ПРОЖЕКЦИИ 
20:30 часа "Стъпки в пясъка" 
22:00 часа "Need for Speed" (Жажда за скорост)

Желаещите да присъстват е необходимо да направят предварителна резервация на www.avtokino.bg или във фейсбук, като могат за заплатят билетите си с отстъпка онлайн или да закупят на място билети 15мин преди прожекцията на редовните цени.

Пътуващо Автокино  ще се провежда на една и съща дата всеки месец в 24 Областни града на България. Автокино е тип кино, състоящо се от голям външен филмов екран, операторска кабина, щанд за храни и напитки и голям паркинг за автомобили. Звукът се изпъчва от нискочестотно AM или FM радио, и се приема директно от радиото в автомобила на съответната честота.

За автора

Вашият коментар