Размечталият се Харисън Форд

Харисън Форд, който изигра в киното едни от най-ярките образи във филмите Star Wars, Indiana Jones и Blade Runner,  сега изглежда отново ще влезе в образ. За това съобщава блогът sedmastruna.blogspot.com.

Но в коя от познатите роли ще се превъплати Форд? Дали ще изиграе отново Хан Соло, Инди, или пък Рик Декард?

„Би било чудесно, в зависимост от условията, да изиграя някой от въпросните образи отново“, заявява Харисън Форд  в интервю за MTV, относно последния му филм 42. „Онова  което ме интересува към момента е просто да продължа да играя в  някой амбициозен проект. Не е важно, кой от споменатите ще бъде. Ако е  един от познатите – чудесно, ако ли не – то това също не е зле“, добавя Форд.

Всеизвесно е, че актьорът, който тази година може да бъде видян в Ender's Game, Paranoia и Anchorman: The Legend Continues, се бе дистанцирал от ролята на Хан Соло години наред, но с появата на  Star Wars: Episode VII,изглежда звездата на Форд изгрява отново, който разказва спокойно, че  и няма значение вече. Важното според Харисън е какво се случва сега.

Дали понатрупалият годинки Харисън Форд ще се появи ненадейно като Хан Соло, Инди, или като Рик Декард, предстои да разберем.

harrison-ford-4-g

 

За автора

Вашият коментар