Три филма на Киномания в събота 19 ноември

Италиански "Шоколадови уроци" и средиземноморски хумор ще ни разнообразят съботния ни ден. Ще се запознаем със строителния предприемач Матия, който по неволя ще се учи да прави шоколад и сладкиши. Причината за това е неговият работник Камал, който идва от Египет с единствената цел да си отвори собствена сладкарница. Камал се наранява сериозно по време на работа и не може да посещава курса по сладкарство. За да избегне да бъде осъден от своя работник, Матия заема мястото му в уроците по приготвяне на сладки изкушения.
IMDb дава оценка 6.2 на шоколадовите уроци, които започват в 16:30 часа.
Американската комедия "Новаци" ще бъде прожектирана в 18:30 часа. След загубата на майка си преди няколко години, най-верният му спътник и пример в живота на илюстраторът Оливър (Юън Макгрегър) става баща му. Не след дълго се случват неочквани обрати в живота му, на които той реагира по много сходен начин. Животът му се преобръща след като научава за връзкана на баща му с по-млад мъж. След смъртта на баща му, той се запознава с френска актриса на име Ана. Изненадите в живота на младия мъж го вкарват в много комични и драматични ситуации.
Оценка 7.4 от IMDb.
В 20:45 часа имаме ще имаме още една възможност да видим драматично-фантастичния филм “Меланхолия”. Лентата носи името на тайнствена планета, която се е криела зад слънцето, но сега се отправя към Земята. В същото време Джъстин и Майкъл празнуват сватбата си в къщата на сестра й Клеър и нейният съпруг Джон. Тези събития събуждат най – много страхове и притеснения у Джъстин и Клер. Развоят на драматичните събития донесе награда за най- добра актриса на Кирстен Дънст(Джъстин) в Кан тази година. Оценката от IMDb е 7.6.
 

За автора

Вашият коментар