Три премиерни заглавия в Lucky тази седмица

“Любезните пичове” с Ръсел Кроу и Райън Гослинг, “Алиса в огледалния свят” 3D и детският “Маша и мечока” – премиерни заглавия тази седмица в Lucky Дом на киното

Носителят на Оскар Ръсел Кроу и номинираният за Оскар Райън Гослинг са звездите в екшън комедията "Любезните пичове", режисирана от Шейн Блек ("Iron Man 3").

Действието във филма се развива през 70-те години в Лос Анджелис, където не дотам успешният частен детектив Холанд Марч (Гослинг) и охранителят Джаксън Хийли (Кроу) трябва да работят заедно за разрешаването на случай с изчезнало момиче и смъртта на порно звезда, които на пръв поглед нямат никаква връзка. По време на разследването си, обаче, те разкриват шокираща конспирация, която достига до най-високите кръгове на властта.

След огромния успех на “Алиса в страната на чудесата” през 2010, щурите герои на Луис Карол се завръщат за следващото приключение в “Алиса в огледалния свят” 3D.  Годините след приключенията си в Страната на чудесата Алиса прекарва по море, следвайки примера на баща си. Завръщайки се в Лондон, тя намира магическо огледало и се завръща във фантастичния свят на своите приятели Белият заек, Абсолем, Чеширският котарак и Лудият шапкар (Джони Деп), който не е на себе си. Шапкарят е загубил своето Величие и Бялата кралица Мирана (Ан Хатауей) изпраща Алиса в търсене на Хроносферата, метален глобус в палата на Великия часовник, който контролира времето. Ще видим отново Хелена Бонъм Картър в ролята на Червената кралица. Саша Барън Коен влиза в ролята на Времето, а Рис Иванс ще изиграе бащата на Шапкарят – Заник Хайтоп.

Компилацията "Маша и мечока: най-смешните епизоди" е дублирана на български език и ще зарадва малчуганите с премиера на 1 юни. Творците от Animaccord Animation Studio адаптират популярната приказка и пресъздават образите на любимите герои в анимационния сериал „Маша и Мечока“, за да ни покажат невероятните и забавни приключения на Маша, мечока Миша и всички горски жители.

Денят на детето и уикендът отново ще отбележим с много детски филми. Очакват ви и прожекции на заглавия, които може да сте пропуснали, като “Кланът”, “Прегръдката на змията”, “Всичко ще бъде наред”, “Вил-Мария”, “Жажда”, “Каръци”, “Испанска афера”, “Франкофония”, “Ма ма” и още.

За автора

Вашият коментар