Вкусове от Неапол и ядрена заплаха очакват зрителите на Филмови нощи във Филипополис

Документалният филм, разказващ за процеса на опознаване на едни град чрез традиционната му храна „24 вкуса от Неапол“, ще могат да гледат зрителите от 21:10 часа на лятно кино Орфей.

Най-добре може да опознаете един град като се доверите на местните. 24 неаполитанци представят своя роден град чрез кратки новели, в които повеждат зрителите из живописните улички на Неапол, срещат ги с местните, разказват любопитни факти от историята на града и всичко това с акомпанимент на традиционната неаполитанска музика.

В 23:30 програмата продължава с втората част на култовата българска комедия „Копус за бързо реагиране2: Ядрена заплаха“. Охранявайки новата си клиентка, „Корпуса” случайно се натъква на международна сделка за продажба на ядрено оръжие. Васко решава, че трябва задължително да заловят терористите. Изобретателят на оръжието е българин – Химика, който е взел капаро от английски мултимилионер. Двамата трябва да се срещнат в София, за да осъществят сделката.

В това време художника-фалшификатор и международен таен агент от ромски произход Кутрум също е по следите на нано-бомбата. Интригата съвсем се заплита когато, далеч от България, Кутрум се натъква на самата г-жа Георгиева, точно там, където трябва да е детонаторът на бомбата.

Билетите са на цени 4-5 лева. Онлайн резервации и продажби на билети в Boxoffice.bg

При дъжд билетите важат за останалите филми от програмата.

Вашият коментар