Жената на френския лейтенант на лятно кино Орфей

Ранната прожекция на 21 юли 2014 от програмата на Филмови нощи във Филипополис в 21:10 часа ще представи романтичната драма от САЩ „Жената на френския лейтенант“.

Филмът е заснет по романа на Джон Фаулс, като адаптацията е на самия Харолд Пинтър, и представя една история, която се развива в Англия през 19-ти век. Сгоденият биолог Чарлс (Джеръми Айрънс) се влюбва във викторианската красавица Сара. Двамата се разделят след кратка, но страстна афера. И друга история – на Ана и Майк, които изпълняват ролите на Чарлс и Сара, и които също се влюбват по време на снимките. И така двете любовни истории текат паралелно на екрана.

В ролите ще видите Питър Вон, Джеръми Айрънс, Лиз Смит, Мерил Стрийп, Емили Морган.

Късната прожекция от 23:30 отново ни предлага много смях и забавления с българските „Живи легенди“.

Павел, който работи на висок пост в елитна банка, изпада в кома след инцидент. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал, а хората, които чувства като най-близки в момента са бившите му съученици. Павел решава да се върне в родния си град, за да ги открие. Всички обаче са поели в различни посоки и съвсем не са същите.  Той обаче решава да ги върне към тийнейджърските им години като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин.

Цени на билетите 5 и 4 лева. Онлайн резервации и продажби на билети в Boxoffice.bg

При дъжд билетите важат за останалите филми от програмата.

Вашият коментар