Зрителната измама ще завърти живота ни на 360 градуса

Тази вечер предложенията на „Филмови нощи във Филипополис“са романтичната драма „360“ и криминалният трилър „Зрителна измама“.

От 21:10 Джъд Лоу, Антъни Хопкинс и Рейчъл Уайз, ще са сред участниците в една съдбовна игра, в която значение имат единствено нашите решения. Филмът представлява поредица от портрети, които се застъпват и свързват помежду си и разказват за това как простото решение на един мъж да остане верен на жена си създава вълнообразен ефект върху отношенията на хора от целия свят – от Париж, Виена и Лондон до Братислава, Рио, Денвър и Финикс. Локациите в 360 обхващат почти цяла Европа и така определят динамиката на филма.

От 23:30 ще станем свидетели на истински магьосници, които извършват дръзки обири.

zritelna_izmama

Сюжетът на “Зрителна измама” се фокусира върху опитите агентите от Федералното бюро за разследване да арестуват членовете на международната магьосническа трупа “Four Horsemen”, които за кратък период от време извършват няколко виртуозни банкови обири в Калифорния.

Това, което затруднява разследването на ФБР е, че илюзионистите успяват да извършат дръзките си обири докато текат представленията им пред нищо неподозираща публика. За да постигне желаните резултати, разследващия екип на ФБР привлича пенсиониран илюзионист, който е наясно с всички тайни на престъпниците от “Four Horsemen”.

 

За автора

Вашият коментар