Звездата от „Хан Аспарух“ се срещна с ученици в Пловдив (ВИДЕО и СНИМКИ)

"Ние полагаме много любов за изграждането на едно представление. Ако не вложиш желание да се сработиш със своите колеги, представление няма да има", каза мениджърът на театъра на армията Йордан Алексиев. 

Кампанията "Горещ афиш", в която ученици се срещат с известни имена от театралната сцена, имаше тази седмица своето второ представяне преди известната постановка "Ромео и Жулиета" в Пловдив. Лили Бързева – пресаташе на културния отдел на община Пловдив и организатор представи пред 200 младежи от 8-ми до 11-ти клас на Френската езикова гимназия две от звездите на театър Българска Армия – Стойко Пеев и Йордан Алексиев. Те бяха специални гости преди постановката "Ромео и Жулиета" в Дома на културата Борис Христов. 

Ученичките, които преобладаваха в залата, видимо си бяха подготвили въпроси главно към звездата на един от култовите български филми "Хан Аспарух", който с трепет си спомни детайли около култовото българско заглавие. 

"Еуфорията около филма бе много голяма. Филмът имаше голям успех в България и не само, затова с него съм преживял най-големите си емоции", отговори Стойко на въпроса, коя е любимата му роля. 

"За да поставиш постановката Ромео и Жулиета първото и най-важното е, че трябва да имаш Ромео и Жулиета. В нашия случаи това са Явор Бахаров и Радина Кърджилова, за които това са дебютни роли на сцената на театър "Българска армия", пък сподели Йордан Алексиев за предстоящата постановка в Пловдив. 

Вижте част от срещата на пловдивските ученици с актьорите Стойко Пеев и Йордан Алексиев:  

Вашият коментар