Сузи каза „Да“ на сцената на Драматичния театър (СНИМКИ)

На фона на непресъхващата тема за любовта, представена в пиесата „Евридика в подземния свят“ на камерна зала в Драматичния театър в Пловдив, една истинска любов разцъфна отново на сцената.

Неочаквано след края на постановката актрисата Луиза Григорова обяви „томбола”, в която печелившият ще може да гледа театрална пиеса по избор – безплатно. Но това беше само уловка, с която да покани младата Сузи на сцената. 22-годишната късметлийка бе изненадана не с билет за театър, а с предложение за брак от нейната половинка в живота Иван.

Той я последва на сцената и коленичи пред нея с пръстен в ръка, като й се врече в безпрекословна и всеотдайна любов. В този момент от горе се спусна винил, който каза всичко, което тя тайно се е надявала да чуе от устата на любимия си човек „Сузи, ще се омъжиш ли за мен“.

Магията след края на пиесата и любовта във въздуха се усетиха до най-затънтените кътчета на сетивата у всеки присъстващ в залата. А след като Тя каза „ДА”, романтиката се пренесе в залата и се чуха тихи въздишки, подкрепени от бурни аплодисменти.

Да, това не е част от сюжета на Стайко Мурджев в постановката „Евридика в подземния свят“.

Този жест на любовта бе вдъхновен от екипа на Драматичния театър, който помогна на Иван да подбере правилната постановка. Той сподели за mediacafe.bg, че първоначално идеята му е била да заведе половинката си до Париж, за да й предложи под Айфеловата кула, но в последствие предпочел да направи предложението си на сцената на пловдивския театър, където магията по начало си витае.

Иван и Сузи са заедно от 5 години и вярват в брака, за разлика от повечето млади хора в днешно време. Слизайки от сцената на Драматичния те си пожелаха здраве и разбирателство занапред, а ние им пожелаваме да продължават да вдъхновяват околните със силната си и неугасващата любов, която личи от очите им. .

Видео с реакцията на младата дама при излизането на сцената може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар