„Мъжете предпочитат да излъжат” гостува на пловдивска сцена

„Мъжете предпочитат да излъжат” на френския драматург Ерик Асус се поставя за първи път в България. С комедията ДТ„Невена Коканова“, Ямбол гостува на пловдивска сцена на 14 март от 19.00 ч в Дом на културата „Борис Христов“.

Преводът и постановката са на Владимир Петков, а сценограф  е Жанета Иванова. Участват Йоана Буковска-Давидова, Георги Ружичка, Яна Бобева, Кристиян Негалов, Галина Иванова, Волен Митев, Мария Панайотова.

Нищо не е такова каквото изглежда… И как да е иначе, когато за някои хора е жизнено важно да са винаги на границата на позволеното и непозволеното. Други пък си живеят вечно неудовлетворени от това, което имат. А трети се страхуват от мнението на другите толкова, че биха прикривали  същността си до края на дните си. Дали това се отнася само за мъжете? Едва ли, но щом гледате комедията „Мъжете предпочитат да излъжат” ще разберете, че ако на лъжата краката са къси, то тя със сигурност е стоножка! Иначе как ще успее да премине през толкова много перипетии и забавни ситуации, че и на жените да им е трудно да й хванат края. 

Билети на цена 12 лева ще се продават на каса „МаскАрт“ в Дома на културата от понеделник – 7 март.

За автора

Вашият коментар