10 хиляди пловдивчани скачаха със звездите на X Factor в Пловдив (ВИДЕО и СНИМКИ)

Вчера вечерта над 10 хиляди пловдивчни изпълниха площад Централен в Пловдив по случай петото турнето на телевизия The Voice.

Малко след 20:00 часа на огромната сцена с няколкостотин децибела саунд се качиха последователно Михаела Филева, Били Хлапето, Pavell и Venci Venc’, Пламен и Иво, Жана Бергендорф, Сантра, Моисей, Гери-Никол, Кристо, Лора Караджова и Криско подгрявани от  DJ Дончo.

Хилядите младежи скучпили се около загражденията още след 16:00 часа дивяха и пяха заедно с родните музиканти, които видно останаха доволни от огромния интерес към тях. Всички те излизаха по двойки или тройки на сцената, като изпълняваха дуетните си хитове от последните 1-2 години. Те не оставяха нито за миг сцената да опустява и се редуваха един след друг, а публиката вдигаше адреналина след всяко появяване на нов артист.

Голям шум се вдигна за бившите X Factor-и Pavell и Venci Venc’, Пламен и Иво, които бяха приклещени на загражденията още от 17:00 часа от своите фенове преди репетицията. Те застанаха пред камерата на NightClubs.bg

„За първи път сме на такова голямо турне X-factor ни беше началото и се радваме се, че има интерес към нашата работа, защото сега го усещаме наистина“, споделиха изгряващите братя Павел и Иво.

Най-специалното оръжие на турнето Venci Venc (както се изразиха Павел и Мойсей) пък сподели, че феновете им може да ги последват на турнетата, едното от които е Born 2 Hip-hop (B2HH) и клубните им участия в Пловдив, София, Варна и Бургас. както и по плажовете на Черноморието.

Чуйте цялото интервю с  X-factor-те преди концерта на The Voice:

Жана Бергендорф пред Nightclubs.bg:

Хората и публиката ни зареждат положително. А тези големи сцени трябва да са все повече в България, за да се събират толкова много хора, като тук в  Пловдив. Отдавана искам да направя дует с Мойсей, нашият проект е на лице, иска се малко време да се развие. И двамата знаем какво искаме, затова се работи лесно с него.

Сега започвам да работя по трети самостоятелен сингъл, но всичко около него ще го запазя табу за всички вас, за да е изненада.

Горещата Михаела Филева, която е за 3-та година с турнето на The Voice също застана пред камерата на NightClubs.bg. Тя сподели, че Пловдив е винаги най-яката й дестинация, а за разлика от миналата тази година ще мине без дъжд.

Тя издаде, че до края на годината ще изкара 2 самостоятелни видеа на песните от първия й албум. Чуйте всичко, което сподели Михаела пред микрофона на Илина Трендафилова:

Лора Караджова сподели, че си заслужава всичко до момента, в който се качиш на сцената. Тя не разкри върху какви прокети работи сега, но обеща да ни изненада през септември с нещо ново.

Последното избухване по традиция бе оставено на рапъра Криско, който буквално накара целия площад да скача заедно с него, а той не спираше да ги надъхва през цялото време. Вижте го:

Всички СНИМКИ може да видите ТУК

ВИДЕО с всички изпълнители от турнето и избухването в Пловдив може да видите ТУК

 

За автора

Вашият коментар