Ансамбъл Тракия открива концерта на Крис Корнел

Космическите гласове на ансамбъл „Тракия" ще открият концерта на Крис Корнел в Античния театър в Пловдив. 

Три от певиците на фолклорния състав ще излязат на вековната сцена точно в 20:00 в пълния блясък на носиите си и преди залез слънце ще наелектризират публиката с 30-минутна акапелна програма с автентични песни от българската музикална традиция.

Изборът на момичетата от ансамбъл „Тракия" е направен лично от вокалиста на Soundgarden и Audioslave сред изпратените му от „Тангра мега рок"  12 предложения. 

Вокалистът на легендарните рок групи Audioslave и Soundgarden Крис Корнел пристига в Пловдив за концерт на Античния театър. Спектакълът ще е на 10 май, съобщиха от радио Тангра Рок, за чиято 10-годишнина пристига Корнел. Концертът ще е акустичен. Повече подробности организаторите ще съобщят в понеделник. 

51-годишният Крис Корнел е вокалист на Soundgarden – създали рок-парчета, като Black Hole Sun, Pretty Noose и Spoonman, както и бивш вокал на популярната през началото на века Audioslave – автори на Be Yourlself и Like a Stone. Американецът записа и една от песните за филм от поредицата за агент Джеймс Бонд – Casino Royale – You Know My Name. 

Билетите за концерта на Крис Корнел бяха напълно изчерпани близо два месеца преди събитието.

 

 

 

 

За автора

Вашият коментар