Балканите танцуват Zumba

Румънският инструктор Адела Якоб събира фенове от цялата страна в Пловдив 

Според световният феномен Zumba това би звучало кратко и ясно: „Просто танцувай! Както можеш.” Разбира се, после биха се чули викове наподобяващи екзалтиран племенен събор, няколко геометрични редички от танцуващо влакче, скоци, клекове и поклони. 

В този ред на мисли ще се пренесем на 15 май 2016, неделя, в спортна зала „Строител” в Пловдив, където ще се проведе истински Zumba маратон с Адела Якоб – Zumba (ZIN™) инструктор и Zumba джамър от Букурещ, Румъния. Фурията танцувала до Алберто “Бето” Перез, който е отговорникът толкова хора по целия свят да започнат да спортуват и танцуват с огромно удоволствие, не случайно пристига отново в Пловдив. Балканите си подават ръце, а този път сплотяването се реализира чрез танц, положителни емоции и вълни от усмивки. 

Преди две години Адела Якоб събра повече от 170 човека – фенове на танците, практикуващи Zumba и  инструктори по Zumba  от Пловдив и страната. Самата Адела има  ред сертификации, практически опит и обучения зад гърба си – тя реализира класове с други инструктори и успешно развива танците на местно ниво в Букурещ и на световно ниво чрез участията си. Канена е на сцените на едни от най-престижните Zumba събития и конвенции. Тя комбинира изумително добре основата на танца от салса, меренге, кумбия, бачата и регетон с други екзотични движения от близо и далеч, което прави часовете с нея приятно и изпълнимо предизвикателство.

На сцената ще я подкрепят и много други Zumba инструктори като Мария Аврамова от Бургас, Борис Панайотов от Сливен, Поли Василева от Пловдив, Валентина Недева и Гергана Георгиева от София, Нина Йорданова и Христос Цампурас от София, Маноел Манолов и други.

След толкова много изброени имена, на запознатите им става ясно, че едни от най-харизматичните инструктори от България ще са заедно в една пловдивска неделя. За останалите практикуващи, какъвто и да е от изброените стилове по-горе, а дори и съвсем различни танци – това е чудесен експеримент, в който могат да разширят преживяванията си. Съчетанията между фитнес натоварването, стимулираща музика и ритъм с различни амплитуди, са сигурен път към пълноценно раздвижване и обновление.

Билетите можете да заявите предварително на тел: 0877322766 или при вашите инструктори или да бъдат закупени на място.

Място на събитието: зала “Строител”, гр. Пловдив, ул. Васил Левски 100, 15 май 2016г. (неделя) Начало: 17:00 часа. За инструктори ще има Jam Session в Dance Station на същия ден, 13:00 часа. Събитието се реализира благодарение на: Астрал Холидейз, Клуб  Библиотеката, Бунара, Косена, Соларно студио – Му Choice, V-лимец,Студентско общежитие – Алекс, Evolution Watch Shop

ПРОГРАМА – 15.05.2016, неделя

● JAM SESSION 
○12:30-13:00-Регистрация за Jam session 
○13:00- Начало на Jam session 
○МЯСТО – Dance Station Plovdiv ( Дом на културата " Борис Христов " ул.Гладстон 15, етаж 4 )
● MASTERCLASS 
○НАЧАЛО – 17:00, МЯСТО – Спортна зала " Строител " 
ЦЕНА-14 лв (предварителна продажба) 
18лв.(цена при закупуване на билет на място)
● AFTER PARTY – 21:00

За автора

Вашият коментар