Белослава стартира тази вечер от Пловдив лятното си турне

Всяка среща с Белослава е от дълго чаканите, а причините за това усещане не са една и две. Непринудена и артистична, земна и духовита, най-женствената певица на родната сцена е толкова завладяваща и магнетична, че сме готови да я слушаме и седем дни в седмицата.

На своите концерти тя е близо до публиката, не само с песни, но и с послания между тях. Никак не са за пренебрегване талантливите музиканти, които участват в проектите й. Със собствен почерк, те умело поднасят толкова елегантно и подчертано чаровно разтапящата комбинация от галещ сетивата джаз, сладък поп и силно аренби.

Певицата с кадифен глас избра Пловдив за старт на лятното си турне. Два дни след астрономическото лято, Белослава ще гостува на летни сцени "КОНЮШНИТЕ НА ЦАРЯ" тази вечер за един специален концерт. Самата тя определя предстоящия лайв като един минималистичен, акустичен сет с перкусии, тромпет, барабани, пиано и глас, с който музикантите ще поканят публиката на среща с лятото.

С начален час 21:00, Белослава, заедно с Живко Петров, Димитър Семов и Росен Захариев ще изпълнят последните си сингли от предстоящия й четвърти студиен албум – "Няма", "Времето за мен си ти", както и "Лято за двама". Последната композиция, доскоро нямаше заглавие, но вече си има име, илюстриращо приказката, разказана в песента – за лятото в най-красивите му измерения, което е съвършено най-вече, когато е споделено.

Срядата ще е на Белослава и едно е сигурно – този концерт ще е поредната среща между приятели, които имат много за разказване.

За автора

Вашият коментар