Близо 300 жени танцуваха зумба в Градската (СНИМКИ)

Близо 300 пловдивчани танцуваха с краля на Зумбата, световно известният Херман Мел, до полунощ на 13-ти юли. Събитието се състоя в градската градина в Пловдив, част от второто зумба турне в България. Танцуващите нестандартните танци бяха предимно жени, като в редки случай можеше да се видят и мъже, които копираха танците на Херман Мело.

Женската част, която миналата година напълни Античния театър, тази година определено бе по-подготвена и умело пресъздаваше точно всяко движение на колумбиския танцьор. Желаещите да се включат или наблюдават тренировките можеше да го направят абсолютно безплатно в нестандартната обстановка на огромния басейн в Цар Симеоновата градина. Малко след 21:00 часа те наобиколиха северната част на басейна и се поклащаха симпатично в ритъм.
zumba-plovdiv-tour

Кралят на Зумбата Херман Мело изпоти яко младите хора в тази групова денс-фитнес тренировка, която е най-популярна в света. Те коментираха след 3-часовите танци, че се чувстват по-заредени емоционално.

Херман Мело е инструктор, който работи с едни от най-известните световни поп звезди, и в продължение на една седмица танцува с феновете на Зумба в Пловдив, Бургас, Варна и Русе. Турнето Zumba®Fitness Tour with Hermann Melo ZES™ in Bulgari е общодостъпно за всички, без ограничения във възрастта на участниците.

zumba-plovdiv-tour6
 
zumba-plovdiv-tour3
 
zumba-plovdiv-tour4
 
zumba-plovdiv-tour5
 
Още снимки може да видите в нашата страница във Facebook
 
 

За автора

Вашият коментар