Броени дни остават до Spirit of Burgas

Остават пет (повтаряме ПЕТ) дни до старта на най-големия музикален фестивал в страната – SPIRIT of Burgas. Очакват ни 48 часов коктейл, забъркан с едни от най-нашумелите и горещи имена от световните музикални чартове. Фестивалът отваря врати точно в 17:00 часа, а ще затваря… чааккк до изгрев слънце.

Първи на Главната сцена в събота, 27 юли, ще се качат ZIONLIONZ PARTYMACHINE. Тази година те отново ще допринесат за „духа” на Бургас с парти проекта си ZIONLIONZ PARTY MACHINE и ще демонстрират нагледно какво представлява една Jamaican style soundsystem в действие!   Реге-щафета поема LITTLE ROY – истински ветеран в ямайската реге култура и посланик на Растафариянството.

От реге вайбрейшън преминаваме към френския фюжън грув на прекрасната ZAZ, покорила вече хиляди меломански сърца по време на първия си концерт в София. ZAZ идва в Бургас с новоиздаден албум, Recto Verso – магически и темпераментен, чийто първи сингъл “On ira” вече е мегахит.   Време е за рок – точно в 22:00 експлозивните англичани EDITORS ще изскочат на сцената.

Вторият SPIRIT-ден ще открие невероятната DJ CASS – професионален танцьор, диджей на небезизвестните столични партита в клуб Sugar, Super Nova Night, и участник в почти всички родни клипове и турнета.   Група ЪПСУРТ – момчетата-легенди на българската хип-хоп сцена, ще зарадват феновете си със страхотен лайв, който със сигурност ще остане в историята на SPIRIT of Burgas.

Музикалните им експерименти започват преди много години и, както виждаме, не свършват! Ще чуем ЪПСУРТ Live,т.е. на Главната сцена освен познатите Ицо Хазарта, Бат` Венци, MR. Dutch (днес Буч) и Панчев (Шлеви), ще се качи цяла банда музиканти.   В 19:00 бандата CHE SUDAKA, чийто членове са от Аржентина и Колумбия и носят горещ южноамерикански заряд в кръвта си, ще изстреля в космоса градуса на настроението. Щури и взривоопасни – такава е славата на CHE SUDAKA,

Белгийският славей SELAH SUE ще успокои сърцетупа с прекрасната си войнствена и едновременно романтична бленда. От Главната сцена ще се леят хитовете Raggamuffin, Crazy Vibes, This World и мн.др., а ритъмът ще е от соул и реге до побъркващ дъбстеп.

Enter_Shikari

 

За автора

Вашият коментар