Budas by Kaya – само за ценители (СНИМКИ)

Вратите на най-новия пиано бар и пребар под тепетата са широко отворени за всички, които искат да избягат от ежедневието и да се потопят в една различна атмосфера

Място, на което можеш да се забавляваш на фона на изпълнения на живо

Хубавата музика, приятелската атмосфера с качествени напитки и съчетание от уникален дизайн и звук посреща от 19-ти септември стотици пловдивчани в най-новият изискан пиано бар в града под тепетата. Budas by Kaya е със сигурност една от предпочитаните локации тази есен. Място, в което може да се потопиш от рано и без проблеми да му се отдадеш.

 

Kaya е вече добре позната локация от централната част на Пловдив, която тази година премина в нов етап и определено успя да разгърне още повече потенциала си. Мястото изцяло запази своята концепция на наргиле-бар, а новото е, че всички могат да се насладят на висококачествения тютюн от рано сутрин. Заведението посреща приятели и с една от най-добрите кухни в града повера в ръцете на шеф Стоян Говедаров. 

Сутрин ви очаква сет от приятни закуска и топли кроасани, а обедното меню е повече от изискано. Във всички останали часове от Kaya и шеф Говедаров са се постарали със специалните бургери, такоси, сандвичи, пасти и рибни деликатеси, както и греяно вино за студените дни. 

Истинският купон в Кая обаче започва вечерта, когато зад пулта застъпват DJ-и и избрани музиканти заедно с прекрасни танцьорки, а след полунощ вратите на пиано бар Budas (под Kaya) са широко отворени за всички. 

Заведението разоплага и с Nargile Shop, откъде може да се сдобиете с всичко необходимо, както и самостоятелн паркинг. 

За резревации – 0883 993 330

СНИМКИ: 4К СТУДИО

 

Вашият коментар