Четири гласа за 4 години пиано бар Gatsby под тепетата

Специални гости за четвъртия рожден ден на Пиано бар Гетсби ще бъдат младите и талантливи изпълнителки от Compact Voices

Четири цветни години, изпълнени с десетки музикални гости, стотици верни приятели и хиляди лайф изпълнения. А прекрачилите през прага на най-обичания пловдивски пиано бар обаче трудно може да се определят в едно число. Естествено, че става въпрос за Gatsby.

На 1-ви март малкият и симпатичен клуб в сърцето на града става на цели четири години. Ще го отразнуват с четири различни, но специфични гласа, звучащи в едно компактно цяло – българският вокален квартет Compact Voices, сформиран през есента на 2012 година.

До Христофор Тодорв – Фори и целият Гетсби бенд ще имат привилегията да застант талантливите Желязка Белчилова, Светлина Койчева, Ивелина Събева и Рамела Марукян, които пеят в стил R&B, соул, фънк, поп и рок. И четирите момичета са възпитанички на “Академия за Музикално, Танцово и Изобразително Изкуство”, със специалност ''Поп и джаз пеене''. Събира ги истинското приятелство и любовта към музиката. Характерна за групата е съвкупността от разнообразни тембри, идеално спяти в едно ''компактно'' звучене, откъдето е вдъхновено и името на квартета.

На първи март обаче ще ги събере и специалния повод, за да отбележат един рожден ден за всички, които обичат да се забавляват под звуците на хубавата музика. 

СНИМКИ от откриващото събитие за настоящия парти сезон може да разгледате в Plovdivclubs и страницата на Gatsby

Вашият коментар