Четвърти тридневен PolineROOOCK fest в Пловдив

За 4-а поредна година, в Пловдив ще се проведе PolineROOOCK fest. Датите тази година са 25, 26, 27 април (петък, събота и неделя), а концертите са с начален час 17:00 часа.

В Трите дни на фестивала на сцената на Летния театър ще гастролират 15 рок и блус  групи с почти 80 музиканти от Пловдив, София, Враца, Бургас, както и от Германия, Унгария и Гърция. Между тях са Б.Т.Р./Bg/, REDRUM /Ger / Gr/, W.A.N.T.E.D./Gr/, Little Big Band /Bg/, Reckless Roses /Hun/, Uikeda/Bg/, Siluet/Bg/ и още много други.

PolineROOOCK fest се провежда за четвърти  пореден път. Първите три издания бяха през  септември 2012, април 2013 и септември 2013 година, а на тях свириха  над 60 доказани групи. Още при създаване на феста се появи идеята за провеждането му два пъти в годината с цел да се компенсира голямата липса на подобни събития в Пловдив.

„Една от задачите на този фест е да се подкрепя и налага авторската музика, като е факт, че над 70 % от програмата е точно такава. Радостното е, че огромна част от публиката ни, откри този фест като "свое място"“, споделят организаторите.

В момента можете да купите промоционални билети на цена от 16 лева.

За автора

Вашият коментар