D2 Live – Winter Tour 2017 преминава през Пловдив

D2 поемат на традиционнотo си зимно турне, с което ще разтърсят редица градове в България

Една от най-обичаните рокбанди на България – D2 ще гостува в клуб Библиотеката на 17-ти февруари. Дидо и компания ще гостуват под тепетата за първи път през 2017-та, а тяхните участия тук са винаги запомнящи се.Концертът е част от зимното турне на рокгрупата, което ще премине през редица градове из цялата страна.

D2 ще доставят удоволствие на феновете, пеейки вечните си незабравими хитове „Нямаше кой да ни каже”, „Ледено момиче”, „Две следи“, „100 години”, както и най-добрите песни от последните им студийни албуми “6” и „Феникс“.Феникс се казва и последният албум на D2, който рокаджиите представиха в 5 поредни вечери в  края на 2015-та, в  различни градове на България.

Неизчерпаемата енергия, прекият контакт с публиката и фантастичните шоута са запазена марка на култовата рок-банда.  Емоцията от последния концерт в клуб Библиотеката в края на 2015-та все още тресе групата и тя няма търпение да изпита отново срещата с вярната си публика.

Концертът ще започне около 23 часа, а входът за нощта с D2 ще бъде 10 лева.

 СНИМКИ от миналогодишното участие на D2 в Пловдив може да видите в галерията на сайта за нощен живот на Пловдив plovdivclubs.com 

Следете хубавите музикални събития под тепетата ТУК

За автора

Вашият коментар