Да посрещнем лятото с фестивала – WakeЪп!

WakeЪп! "Празникът на Слънцето" край Пловдив в края на юни
Третото годишно издание на фестивалът WakeЪп! или както е познато под другото име "Празникът на Слънцето". А мястото е добре познатата на старите гости борова горичка по пътя за манастира Св.Св. ''Козма и Дамян'' над град Куклен на 15 километра от Пловдив.
За разлика от изминалите две години, този път феста ще се разгърне на три пъти по-голяма площ, а сцените ще бъдат не една, а цели три. Mediacafe ви съветва да избягате сред природата на Родопа планина, да преживеете с всички млади хора заедно началото на лятото, лятното слънцестоене, пълнолуние и Еньовден – култов български празник от древността до наши дни.
Тридневното горско приключение ще бъде изпълнено с пъстра музикална програма представена от 159 изпълнителя в 20 стила. Ще има множество работилници(20 workshop-a), семинари, детска зона със занималня и цирк за деца, коне за езда, спортни игри, въжена градина, хамачен парк и много други занимания, които ни обогатяват и доближават до алтернативния и целесъобразен начин на живот.Ще спазим традицията и ще изплетем голям венец от билки и цветя за Еньовден.
 
Билетите за фестивала са ограничени. Пуснати са в продажба само 2 000,  така че е препоръчително предварителното им закупуване, което ще ви осигури гарантиран подарък.
Билети в мрежата на TICKETSTREAM и онлайн.

 

За автора

Вашият коментар