Два поредни петъка с хубава музика във Vintage house

Този петък, 20-ти ноември във Vintage house  ще готуват TWIN TOWNS BAND. По време на своето участие, групата ще свирят и известни фънк, джаз и блус композиции, с различно и оригинално звучене.

Групата се събира през 2014. В основата на проекта са Марк Бауеринг – бас, който е от Англия Бристол и Ивайло Христов – ударни, който е от Пловдив България, това повлиява и за избора на името Twin Tonws Band, поради приликата на двата града (която все още не е напълно доказана). По-късно през есента към двамата се присъединява Ралица Петелова – саксофон. В началото на 2015 идва и соло китаристът Константин Тенекеджиев.

Twin Towns Band  е в състав:

Ралица Петелова – алт саксофон
Константин Тенекеджиев – китара
Марк Бауеринг – бас
Ивайло Христов – ударни

Следващата седмица пък, Vintage house са приготвили специална изненада за своите почитатели и приятели. Група P.I.F. ще изнесе tribute на легендарните Depeche mode. Вечерта на 27-ми ноември ще се превърне превърне в едно пътешествие през времето, с любими песни от дискографията на англичаните.

Освен на таланта си, за страхотното звучене, P.I.F. разчитат и на инструмента теремин, без който не минава тяхно участие в последните години. Винаги е нужно съвсем малко на вокалиста, заедно с Иван (китара), Юри (китара) и Мартин (ударни) да докара феновете си до състояние на еуфория. Така ще бъде и във VINTAGE.

 

Вашият коментар