Един необикновен концерт с древни инструменти в Пловдив

Регионален историческия музей – Пловдив отваря врати за един  необикновен концерт  с гонг, тибетски купи и други  автентични древни инструменти.  След голям успех във Варна, сега и Пловдив има възможността да се потопи в магията на "Звукът на Вселената".

На свещените инструменти ще свирят гонг- майсторите Массимо Пиаца (Италия) и Елизабета Гелбер (Румъния), сертифицирани изпълнители с дългогодишен опит в звукотерапията с традиционни свещени инструменти.  

Концертът ще даде на пловдивчани възможност да се докоснат до магията на Изтока, да отворят сетивата си за новото и непознатото, да се потопят в медитативните вибрации и да усетят лечебната сила и зареждащата енергия на холистичните звуци, отекващи във Вечността.

Вибрациите изчистват блокажи, отпускат напрежението в мускулите, оздравяват нервната и ендокринната системи,  като създават състояние на съвършена хармония между тяло, емоции, ум и дух.

Концертът ще се проведе на 27.11.2014 от 18.30 ч. в Регионален историческия музей, Пловдив. Билети се разпространяват в мрежата на TICKETPRO, онлайн на www.ticketpro.bg.  
 

Събитието е съпроводено и с възможност за индивидуални и групови гонг бани/сесии, които ще се проведат  студио “Salsa DeKuba”, Пловдив, с предварително записване. 

 

Вашият коментар