Филмови нощи във Филипополис продължава

Програмата на фестивала продължава и тази вечер заглавията са „На Рим с любов“ на Уди Алън и любовна драма  на Толстой – „Анна Каренина“, прожектирани на лятно кино „Орфей“.

„На Рим с любов“ представя калейдоскоп от човешки съдби интерпретирани по типичния за Уди Алън стил. Сюжетът разкрива възрастна американска двойка лети за Рим, за да се срещне с годеника на дъщеря си, но невротичният баща на момичето – диригент по професия, не харесва младежа. Антонио, италианец от провинцията, пристига в Рим със съпругата си, като се надява да впечатли роднините си, но се оказва в компанията на проститутка, която иска да изпълни всяко негово желание. Междувременно животът на местен мъж се обърква, когато тълпа хора го взима за филмова звезда. А един архитект на средна възраст преживява най-романтичното приключение в живота си, докато е на почивка във вечния град.

Участват: Пенелопе Крус, Оливия Уайлд, Алек Болдуин, Рикардо Скамарцио, Елън Пейдж, Уди Алън, Джеси Айзенбърг, Алисън Пил, Грета Геруиг, Джуди Дейвис, Роберто Бенини, Орнела Мути, Карол Алт, Марисел Алварез, Исабела Ферари, Флавио Паренти.

Ana_Karenina_4

Новата версия на „Анна Каренина“ с участието на Кийра Найтли, достойно може да се нареди до хитовите „Гордост и предразсъдъци“ и „Изкупление“. Това е разказа за непреодолимата сила на една изпепеляваща любов, в сянката на която е показано прекомерното разточителство на руското общество по онова време. Годината е 1874.

Резервации на билети на тел. 0882 96 29 53 след 19.30 ч или онлайн за Boxoffice.bg

ПРИ ДЪЖД БИЛЕТИТЕ ВАЖАТ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ФИЛМОВИ НОЩИ!

Цените днес са 5 и 4 лв.

Програмата на фестивала можете да видите тук.

 

За автора

Вашият коментар