Грандиозен купон по случай 20 години “На тъмно”

Тази есен веригата „На тъмно”, която се превърна в начин на живот за хиляди млади хора, чества 20 годишнината от създаването си. По този повод Ник Тодоров – собственик на веригата, организира взривоопасно парти, за което за което дълго ще се говори.

Партито ще събере на софийска сцена няколко балкански банди, за които веселото настроение е запазена марка. Това са румънската ска банда Popa Sapka, гръцките веселяци Locomondo и родните Миленита и Rebelites.

Напомняме ви, че Popa Sapka са едно от откритията на „На тъмно” сцената на Spirit of Burgas, а всички, които са били на техен концерт знаят, че автентичния им балкански стил не оставя никого безучастен. Този път Popa Sapka ще представят на българската публика и парчета от  предстоящия им албум.

Незабравимият купон е сигурен и заради присъствието на  Locomondo – южните ни съседи отдавна са познати на международните фестивални сцени, а концертите им винаги се превръщат в грандиозни фиести. Почти всяко тяхно парче се превръща в хит, а изпълненията им на живо са приключение, което не можете да пропуснете.

А Миленита и реге бандата Rebelites ще загреят феновете с добре познати парчета и мощно купонджийско настроение.

„На тъмно” няма да изневери на стила си! И този път сме ви приготвили много настроение и танци” – сподели Ник Тодоров, собственик на веригата и организатор на всички „На тъмно” мероприятия.

20 години „На тъмно”

В края на октомври 1994 г. в малък гараж на ул.Иван Вазов във Варна е отворен първият магазин за българска ъндърграунд музика и алтернативна мода – „На Тъмно”. По това време варненският ъндърграунд вече познава добре музикалните партита под надслов „На тъмно”.

В началото магазинът предлага българска музика и тениски на любими групи, а по-късно започва смело производството на облекла.  Днес вече „На тъмно” е верига магазини в цялата страна.

Няколко години по ред „На тъмно” организират и своя сцена на фестивала Spirit of Burgas, както и десетки други  музикални събития из цялата страна.

През годините „На тъмно” се превръща в начин на живот за няколко поколения, а приносът им към градската мода, алтернативните музикални течения, боди пиърсинг и tattoo културата, и графити сцената е безспорен!

Не пропускайте грандиозния купон на 8 декември 2014 от 20 ч. в клуб *MIXTAPE 5*, София.

Билети за събитието може да закупите от в системата на EVENTIM – продажбата стартира в понеделник, 10 ноември 2014. Специален подарък за феновете са първите 100 бр.  на промоционална цена – 10 лв. Те ще се продават само в магазин „На Тъмно” – София.  След това с билет може да се снабдите за 15 лв., а в деня на събитието цената на входа ще е 20 лв.

За автора

Вашият коментар